L'ajuntament millora l'oferta esportiva en la piscina coberta i el gimnàs municipal
2/11/2017

Fomentar la pràctica de l'esport és un dels objectius de l'equip de govern d'Algímia pel que, a més d'organitzar diferents esdeveniments al llarg de l'any, es tracta d'aprofitar al màxim les instal·lacions municipals perquè, cada vegada, un major nombre de persones puguen ‘enganxar-se’ a la pràctica d'alguna de les modalitats esportives que s'ofereixen en la població. Horaris més amplis, nova oferta de cursos adaptats a les peticions dels usuaris i preus assequibles –amb descomptes per a famílies, parats de llarga durada o persones amb discapacitat- són les principals característiques de l'inici de la temporada esportiva en la piscina coberta i en el gimnàs municipal.

El gimnàs municipal, amb horari de vesprades i matins des del 18 de setembre, compta amb sala de musculació i cursos de gimnàstica de manteniment, spinning i gimnàstica per a nens. A aquesta oferta s'afegeixen en aquesta temporada les noves propostes de Crosfit, Bodi Pump i Circuit, modalitats de moda que milloren l'oferta esportiva en aquest espai municipal.

En la piscina coberta s'ha decidit ampliar l'horari als matins que ara abasta des de les 9.30 hores fins a les 13 hores. Hi ha bany lliure tant als matins com a les tardes, cursos de Aquasalus i Aquagym (també en horari de matí o de tarda), natació per a bebès, per a xiquets i per a adults.

Tota la informació està disponible a les xarxes socials o la pàgina web de l'ajuntament  i també en les pròpies instal·lacions esportives.

Per a qualsevol dubte es pot cridar al telèfon 658994443 o enviar un correu electrònic a poliesportiu@algimiadealfara.es

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30