Algímia sol·licita més vigilància davant la recent onada de robatoris
26/01/2017

L'Ajuntament d'Algímia ha pres cartes en l'assumpte davant la recent onada de robatoris en negocis i habitatges de la localitat. L'alcalde, Ernest Buralla, i el president de la Cooperativa Agrícola, Paco Mondragón, s'han reunit amb el subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama, per sol·licitar més vigilància i tenir més detalls sobre les recerques per a l'esclariment dels atracaments. Valderrama s'ha compromès a incrementar la presència dels agents de la Guàrdia Civil a la zona, així com a celebrar una comissió de seguretat en aquest municipi per coordinar les accions.

Els fets es remunten a octubre de 2016 quan el recentment inaugurat supermercat, propietat de la Cooperativa Agrícola, va sofrir un atracament a l'hora del tancament d'un dissabte. Uns encaputxats van accedir al local i, després d'amenaçar a una de les treballadores, van sostreure la recaptació de les caixes. Va ser el primer d'uns robatoris que van continuar al novembre en diversos habitatges d'aquesta localitat del Camp de Morvedre i van prosseguir al desembre i gener, quan altres negocis van ser víctimes dels amants de l'aliè.

La situació ha generat alarma, per la qual cosa des del Consistori es van remetre diverses instàncies a la subdelegació del Govern fins a aconseguir una reunió amb el seu màxim responsable. En aquesta trobada, Valderrama va destacar la sensibidad de la Delegació del Govern amb els municipis que no disposen de Policia Local, com és el cas de Algímia i es va comprometre a incrementar la vigilància amb més presència en la localitat dels agents de la Guàrdia Civil. A més, va assegurar que les recerques per tractar d'esclarir l'ocorregut estan en marxa. Valderrama, a més, acudirà en breu a una reunió en Algímia per abordar la problemàtica concretar i coordinar accions amb totes les parts implicades. Ernest Buralla, alcalde de Algímia, va manifestar que “és un assumpte que ens preocupa i anem a estar damunt per garantir la seguretat dels nostres veïns”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31