Dijous
2
Agost
2018
23
00
Concert Festes 2018

La Unió Musical d'Algímia amb el Concert de Festes 2018 se suma al projecte 600x600 on la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) s’ha unit als actes commemoratius del 600é aniversari de la Generalitat Valenciana. Per a açò, les Societats Musicals de les tres províncies oferiran 600 concerts, un per cada any complit per la GVA.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu” que ha engegat presidència de la Generalitat en col·laboració amb la FSMCV. D’aquesta forma, les Societats Musicals formaran part d’una de les principals accions entorn d’aquesta celebració, ja que són un dels principals agents culturals i vertebradors socials a la Comunitat Valenciana. La declaració institucional que es llig a aquest actes es ven aclaridora:

Les bandes de música posen de manifest una de les mostres culturals més arrelades en la identitat del poble valencià. No hi ha poble o ciutat que no tinga una i, a voltes, vàries, amb les seues corresponents escoles de música. Aquestes associacions musicals i, per tant, culturals, es vertebren en el territori valencià i fan que les nostres festes, tan genuïnes i lúdiques, configuren una mostra més de la idiosincràsia mediterrània, alegre i participativa.

Que seria de la festa sense música, simplement la negació de la festa. Inimaginable seria la festa en el nostre pobles sense la desfilada dels músics pels carrers anunciant-la. Inimaginable seria la festa major sense que la banda de música anuncie que hui és el dia gran, la festa major.

Al voltant de la música, la festa. Al voltant de la festa, l’esperit d’un poble, signe d’identitat col·lectiva, que es projecta cap al futur. Com la Generalitat, el govern dels valencians que enguany compleix el seu 600é aniversari amb voluntat de permanència

 

CONCERT FESTES 2018
Dijous 2 d’Agost de 2018
23 h / Poliesportiu Municipal
Algímia d’Alfara

Programa

Centre Musical Instructiu Santa Cecília de Puçol

Saga Candida        Bert Apermont

Orient Express       Phillip Sparke

Goya  (pasdoble)      Julián Palanca

director: Xesco Guillem i Escobar

Unió Musical d’Algímia

Ateneo Musical  (pasdoble)      Mariano Puig

Eaglecrest  (obertura)      James Barnes

Highlights from CHESS  (musical)       Björn Ulvaeus & Benny Andersson
                                                                    (Arr. Johan de Meij)

Himne Regional       José Serrano
                                      Tenor: Enrique Medrano

director: Enrique Salvador Clavell

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31