Algímia inaugura el nou auditori amb el concert de Nadal de la Unió Musical
21/12/2017

Després de quatre anys de construcció, el nou auditori municipal d'Algímia obrirà les seues portes dissabte que ve, 23 de desembre, coincidint amb la celebració del tradicional concert de nadal de la banda i el cor de la Unió Musical d'Algímia (UMA) i dels alumnes de l'escola de música que pujaran per vegada primera a aquest escenari de luxe.

La inauguració, a la qual estan convidades totes les entitats i veïns de la població, començarà a les 18.30 hores amb els discursos de l'alcalde, Ernest Buralla, i del vicepresident segon de la Diputació de València, Toni Gaspar. Després dels parlaments inicials, es donarà pas a la música nadalenca que arribarà de la mà dels alumnes de l'escola de música, de les veus del cor i de la banda de la UMA. L'acte conclourà amb un vi d'honor per a tots els assistents.

Serà un dels esdeveniments centrals de la programació nadalenca, juntament amb la Fira de Santa Llúcia celebrada el cap de setmana passat i que, com sol ser habitual, va congregar a nombrosos veïns i visitants que van aprofitar l'ocasió per a fer les seues primera compres de Nadal.

I per a facilitar la conciliació laboral i familiar en aquests dies de vacances escolars, tornarà a obrir les seues portes l'Escoleta de Nadal’ amb divertides propostes per als xiquets. La programació nadalenca es tancarà amb la recollida de cartes dels patges reals i berena el 30 de desembre i la Cavalcada dels Reis Mags en la vespra del dia més esperat pels xicotets de la casa, el 5 de gener, en la qual les seues majestats recorreran els carrers del poble repartint caramels i il·lusió per a, a continuació, lliurar els regals als xiquets.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31