El Consistori amplia l'oferta esportiva amb una nova escola de triatló
19/02/2018

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Algímia ha ampliat l'oferta esportiva en el municipi amb una Escola de Triatló per a xiquets. Atletisme, ciclisme i natació seran les tres modalitats esportives en les quals es formaran els participants, encara que també cap la possibilitat de triar solament alguna d'elles. Per a la realització de part d'aquestes activitats es farà ús de la piscina coberta de la localitat, on els interessats poden acostar-se per a tindre tota la informació de preus i horaris.

I és que fomentar la pràctica de l'esport, sobretot entre els xiquets, és un dels objectius de l'equip de govern per al que, a més d'organitzar diferents esdeveniments al llarg de l'any, es tracta d'aprofitar al màxim les instal·lacions municipals perquè, cada vegada, un major nombre de persones puguen ‘enganxar-se’ a la pràctica d'alguna de les modalitats esportives que s'ofereixen en la població.

L'actual temporada ja va començar amb horaris més amplis, nova oferta de cursos adaptats a les peticions dels usuaris i preus assequibles –amb descomptes per a famílies, parats de llarga durada o persones amb discapacitat-.

El gimnàs municipal, amb horari de vesprades i matins des del 18 de setembre, compta amb sala de musculació i cursos de gimnàstica de manteniment, spinning i gimnàstica per a xiquets. A aquesta oferta es van afegir en aquesta temporada les noves propostes de Crossfit, Body Pump i Circuit, modalitats de moda que milloren l'oferta esportiva en aquest espai municipal.

En la piscina coberta es va decidir ampliar l'horari als matins que ara va des de les 9.30 hores fins a les 13 hores. Hi ha bany lliure tant als matins com a les vesprades, cursos de Aquasalus i Aquagym (també en horari de matí o de vesprada), natació per a bebés, per a xiquets i per a adults.

Tota la informació està disponible en les xarxes socials o la pàgina web de l'ajuntament i també en les pròpies instal·lacions esportives.

Per a qualsevol dubte es pot cridar al telèfon 658994443 o enviar un correu electrònic a poliesportiu@algimiadealfara.es

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31