L'ajuntament contracta a 5 persones a través de diferents programes d'ocupació
2/02/2017

L'Ajuntament d'Algímia ha incorporat, a través de diferents programes d'ocupació, a 4 nous treballadors en funcions administratives o de manteniment. A aquestes quatre contractacions se sumarà al febrer una cinquena en la categoria de peó agrícola. La durada dels treballs serà d'entre tres i sis mesos.

Dos d'aquestes noves contractacions es troben dins del programa Emcorp, una subvenció del Servef destinada a la contractació de persones aturades en el Programa d'ocupació pública d'interès general i social. En aquest cas, es tracta de dos peons de manteniment que realitzaran els seus treballs en el municipi durant un període de tres mesos. A més, a través del programa Ecorjv, destinat a persones joves parades menors de 30 anys, inscrites con a demandants d'ocupació, s'ha incorporat a dues persones per a tasques d'administració per sis mesos.

L'última de les contractacions prevista a curt termini és la d'un peó agrícola, que s'incorpora al febrer, i que es pot dur a terme gràcies a una subvenció de 2.500 euros que la Diputació de València ha concedit al Consistori d'Algímia. Aquest contracte també tindrà una durada de tres mesos.

Sobre aquest tema, l'alcalde de Algímia, Ernest Buralla, va ressaltar “la col·laboració entre les administracions valencianes que està permetent reduir les crifras d'aturats a la Comunitat, com s'ha vist en les últimes dades de l'atur, però que mai serà suficient mentre hi hagen ciutadans que encara esperen una oportunitat, per la qual cosa és imprescindible seguir treballant en aquesta línia”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31