Més de 150 atletes recorren els 15 quilòmetres del VII Gran Fons-Trail Vistes d’Algímia
7/05/2018

Des de primeres hores del matí del diumenge, l'ambient esportiu va inundar els carrers d'Algímia. Corredors calfant per diferents punts del poble, repartiment de dorsals, voluntaris de l'organització distribuint-se pel recorregut, preparació dels punts d'abituallament, proves de so en línia de meta… eren els moments previs a la celebració de la setena edició del Gran Fons-Trail Vesteixes d’Algímia, l'esdeveniment esportiu més important d'aquesta localitat del Camp de Morvedre que, en aquesta ocasió, va reunir a més de 150 atletes per a cobrir un recorregut de 15 quilòmetres amb ascens a les muntanyes Picaio i Rodeno com a principals atractius. L'esdeveniment va servir per a recaptar fons per al càncer a través de la Junta Local de l'AECC.

Eren les 8.30 hores del matí quan els corredors van eixir de la línia de meta des del carrer Font de la Murta (al costat de la piscina coberta). L'hora d'inici de la carrera s'avançava en aquesta edició per a evitar les hores de calor, la qual cosa va estar un encert. Començava un recorregut amb un desnivell positiu de 500 metres. Després de passar per la Via Verda de Ojos Negros, els atletes s'enfrontaven al primer ascens important a la muntanya del Picaio corrent entre pins i camps de secà fins a arribar al Rodeno per a començar després un important descens fins a línia de meta.

En 1 hora i 8 minuts creuava la línia de meta el campió absolut de la VII edició Pepelu Ballester, seguit molt d'a prop per Oscar Soto, que va completar el recorregut en 1 hora i 9 minuts. Rubén Lázaro va ser el tercer corredor a creuar la meta amb un temps d'1 hora i 11 minuts. Adolfo Martí va ser el primer atleta local a completar els 15 quilòmetres amb un temps d'1 hora i 14 minuts, seguit d'Oriol Guillem, amb 1 hora i 24 minuts, i de Francisco Cardo que va aconseguir un temps d'1 hora i 29 minuts. La primera corredora a creuar la línia de meta va ser Silvia Piera i ho va fer en 1 hora i 26 minuts i la primera corredora local va tornar a ser Beatriz Mondragón, amb un temps d'1 hora i 51 minuts.

Després del lliurament de trofeus, es va donar pas a les carreres dels xiquets que van completar aquesta jornada esportiva organitzada per l'ajuntament i que va comptar amb el patrocini de la Cooperativa Elèctrica i de la Cooperativa Agrícola. També van col·laborar en la prova la Associació de Dones d’Algímia, el Centre Excursionista l’Aixara i la AECC local.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30