El VII Gran Fons-Trail Vistes d’Algímia obri les inscripcions per al 6 de maig
15/03/2018

L'esdeveniment esportiu més important que se celebra en la localitat d'Algímia, el Gran Fons-Trail Vistes d'Algímia, compleix enguany la seua setena edició amb novetats que tracten de consolidar aquesta prova com una de les fixes del calendari tant a nivell comarcal com a autonòmic. El diumenge 6 de maig, els participants podran tornar a gaudir d'un recorregut de 15 quilòmetres –amb 500 metres de desnivell positiu- que continua apostant per la muntanya, en detriment de l'asfalt, amb la incorporació d'una nova senda en la muntanya del Rodeno. La segona novetat afecta a l'hora d'inici de la carrera que s'avança a les 8.30 hores per a evitar les hores de calor. Les inscripcions ja estan obertes en https://www.mychip.es/evento/vii-gran-fons-vistes-dalgimia-7

Les vistes de la serra Calderona i de la vall del Palància, durant l'ascens a les muntanyes Picaio i Rodeno, són els principals atractius d'un itinerari que es va perfeccionant cada edició. En aquesta ocasió, el recorregut torna a incrementar per segon any consecutiu els quilòmetres de muntanya amb la incorporació d'un tram en la muntanya del Rodeno que substitueix a un camí d'asfalt. “Cada any intentem reduir l'asfalt o pista per a augmentar els quilòmetres de senda i que la muntanya siga la vertadera protagonista”, va remarcar el regidor d'Esports, Mario Montal.

El que es manté en aquesta setena edició del Gran Fons és el preu de la inscripció que és de 9 euros, més 1 euro solidari per a l'Associació contra el Càncer d'Algímia, per a tots aquells que ho facen fins al 4 de maig i de 14 euros –amb un euro solidari- per als que s'apunten després d'eixa data –fins a vint minuts abans de l'inici de la prova-. Durant el recorregut hi haurà tres punts d'avituallament, a l'arribada els corredors podran reposar forces amb els entrepans i refrescs que es repartiran en el punt de meta i, igual que es va fer en l'edició anterior, podran donar-se un bany en la piscina climatitzada ensenyant el dorsal.

Un any més, la línia de meta estarà situada en el carrer Font de la Murta (al costat de la piscina coberta), on podran arreplegar-se els dorsals des de primera hora del matí. Les categories, tant per a atletes federats com no federats, aniran des de Junior –menors del 20 anys- fins a Veterans C –de 60 anys i més en categoria masculina o de 55 anys i més en femenina-. Fonts de l'organització van puntualitzar que hi haurà trofeu per als tres primers classificats, tant en masculí com en femení, de cada categoria i per als tres primers corredors locals. També s'ha previst un regal per als dos clubs amb més corredors inscrits. Es farà lliurament d'una borsa de corredor amb samarreta per als participants i se sortejaran regals. Després de la prova principal, es realitzaran les carreres infantils adaptades a les diferents edats.

El VII Gran Fons-Trail Vistes d'Algímia està organitzat per l'ajuntament i compta amb el patrocini de la Cooperativa Elèctrica i de la Cooperativa Agrícola. També col·laboren en la prova l'Associació de Dones 'Algímia i el Centre Excursionista l'Aixara.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31