Turisme Rural

Vistes d'AlgímiaA Algímia d'Alfara i la seua contornada podem disfrutar de magnífics paratges i molts paisatges atractius en la muntanya amb flora característica del terreny mediterrani. La seua ubicació entre les serres Espadá i Calderona permet escapar-se en cualsevol moment a fer activitats en plena natura. A més les platjes de Sagunt i Canet d'En Berenguer es troben a escasos 15km de la localitat. Climàticament, la zòna es caracteritza pel seu règim mediterrani, amb una oscil·lació moderada de les temperatures i una forta irregularitat en les precipitacions.

 

Algímia d'Alfara és un poble tranquil, que disposa de tots els servicis necessaris, i en el que a més de trobar tota la tranquil·litat per a descansar i la calor dels veïns, també podreu disfrutar d'espais oberts en ple medi rural.

 

El nostre poble i el seu entorn compta amb una amplia oferta en serveis d'oci i restauració i sobretot d'una gran qualitat en quant a Cases Rurals. Si decideixes vindre, no deixes de visitar qualsevol de les dos cases que a continuació els proporcionem, siga quina siga la seua elecció segur que quedara encantat.

 

El Secanet (2-5 plazas) 

C/Torres Torres, 25 
Tel.: 96 26 26 527 -661 818 245 
Página web: www.elsecanet.com

 
La Casucha I y II (2-11 plazas)

C/ Alfara, 4
Tel.: 964 83 82 50 - 652 967 984
Página web.: www.lascasuchas.es